Forums
- Θεματικές ενότητες
- Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
- Ν.4674/2020 ΦΕΚ 53/11.03.2020
- Μέχρι πόσα χρόνια μπορεί ο Δήμος να εισπράξει αναδρομικά δημοτικά τέλη
- Διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.), σύμφωνα με το άρθρο 126 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν.3528/2007).
- Αξιολόγηση χωρίς στοχοθεσία
- Πιστοποιητικό Υγείας Γ' κατηγορίας
- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Π.Δ. 69/2016
- ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΙΔΑΧ ΣΕ ΚΛΑΔΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
- Μετάταξη υπαλλήλου ΙΔΟΧ
- Υποχρέωση υποβολής Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης
- Μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία ΤΕ σε ΠΕ και μεταπτυχιακό
- ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
- ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ
- 9Μηνη άδεια ανατροφής τέκνου με αποδοχές
- ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Μετάταξη σε ανώτερο κλάδο και δημοτικές εκλογές
- Μεταφορά άδειας ΙΔΟΧ
- παραχώρηση με τίμημα
- Παράβαση καθήκοντος
- Διαθεσιμότητα
- Προθεσμία ενημέρωσης για τόπο ακρόασης
- Ένσταση για πειθαρχική ποινή
- Έκδοση δυσμενούς πράξης εναντίον υπαλλήλου
- Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
Eρωτήσεις που υποβλήθηκαν
Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Είμαι με σύμβαση ορισμένου χρόνου ΙΔΟΧ μπορώ να μεταφέρω υπόλοιπο κανονικής άδειας από την προηγούμενη σύμβαση; Η νέα σύμβαση που υπέγραψα ξεκινάει με τη λήξη της προηγούμενης ...
Εμφανίσεις: 1,561
Απαντήσεις: 2
0 |
0
χρηση γης απο την περιφερεια μηπως ξερει κανεις την νομοθεσια που περιγράφει ακριβως τις χρησεις γης που επιτρεπονται (π.χ. αναπτυξιακοι σκοποι ,ενεργεια,δενδροκαλλιεργεια κτλ) για παραχωρηση απο την περιφερεια ,τα ακίνητα των οποίων η διαχείριση ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ?(ν4061/2012) ...
Εμφανίσεις: 716
Απαντήσεις: 1
0 |
0
Είμαι Δημόσιος Υπάλληλος. Μου ήρθε κλήση Υπόπτου για παράβαση του άρθρου 259 του π.κ για παράβαση καθήκοντος . Το αδίκημα τελέστηκε 10.8.2013 . Το ερώτημα είναι σε πόσα χρόνια υπάρχει παραγραφή του αδικήματος για παράβαση καθήκοντος ? Να δώσω και κάποιες πρόσθετες πληροφορίες : - δεν ασκήθηκε σε βάρος μου καμία ...
Εμφανίσεις: 3,587
Απαντήσεις: 3
0 |
0
Λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας βρισκόμουν σε αναρρωτική άδεια το τελευταίο διάστημα, η οποία δεν μπορεί να παραταθεί άλλο. Μου ανέφεραν την προοπτική της διαθεσιμότητας. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει στο θέμα, καθώς δεν γνωρίζω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ...
Εμφανίσεις: 2,089
Απαντήσεις: 2
0 |
0
Καλημέρα στο Forum! Θα ήθελα μία διευκρίνιση για την προθεσμία που πρέπει η διοίκηση να ενημερώσει τον διοικούμενο για τον τόπο ακρόασής του για ενέργεια που τον θίγει. ...
Εμφανίσεις: 1,850
0 |
0
Καλημέρα, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Γνωρίζετε ποια είναι η προθεσμία για την άσκηση ένστασης εναντίον πειθαρχικής ποινής; ...
Εμφανίσεις: 1,992
0 |
0
Καλησπέρα! Είμαι υπάλληλος του δημοσίου και έχει εκδοθεί μία δυσμενής πράξη εναντίον μου από τη Διοίκηση. Καθώς δεν επιθυμώ ακόμη να ψάξω το θέμα δικαστικά, γνωρίζετε ποιες δυνατότητες έχω να στραφώ εναντίον της διοίκησης; Σας ευχαριστώ. ...
Εμφανίσεις: 2,000
0 |
0