Forums
- Θεματικές ενότητες
- Παιδεία - Εκπαίδευση
- Πρωτοβάθμια εκπαίδευση
- Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
- Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
- Ιδιωτική Εκπαίδευση
- Σύσταση να μην έρχονται άρρωστα παιδιά στο σχολείο - νομοθετικό πλαίσιο
- Ασκούντες γονική μέριμνα-επιμέλεια ανηλίκων μαθητών/τριων: διευθέτηση ζητημάτων φοίτησης ή/και αξιολόγησης από τα ΚΕΔΑΣΥ
- Αίτημα γονέα στο προσωπικό του Ειδικού Σχολείου που φοιτά το παιδί του για παροχή έκθεσης προόδου με σκοπό τη χρήση σε δικαστική διαμάχη με τον έτερο γονέα
- Απεργία σε Ειδικό Σχολείο - διαχείριση προγράμματος απεργοσπαστών
- ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΣΥΖΥΓΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ.
- Περί κατασχέσεως κινητών τηλεφώνων στα σχολεία
- Παιδεία - Εκπαίδευση
Παιδεία - Εκπαίδευση
Eρωτήσεις που υποβλήθηκαν
Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Καλησπέρα σας. Πέρα από τα παλιά του covid υπάρχει συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο που να επιτρέπει τη σύσταση του σχολείου να μη φέρνουν τα παιδιά άρρωστα , με πυρετό κλπ ή αναγκαστικά δεχόμαστε να τα φέρνουν και να τους καλούμε να τα πάρουν μέσα στη μέρα αν δεν είναι καλά; Αν έχετε ...
Εμφανίσεις: 36
Απαντήσεις: 0
0 |
0
Καλημέρα σας. Στις περιπτώσεις διαζυγίων όπου ο ένας γονέας έχει την επιμέλεια κι ό άλλος τη γονική μέριμνα, δεδομένου ότι σε ζητήματα Υγείας και Παιδείας χρειάζεται ενημέρωση και άδεια και των δύο γονέων, τι γίνεται όταν ναι μεν έχει τη γονική μέριμνα, αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ των γονέων; π.χ. ...
Εμφανίσεις: 47
0 |
0
Καλημέρα σας. Σε περίπτωση αιτήματος γονέα στο προσωπικό του Ειδικού Σχολείου που φοιτά το παιδί του για παροχή έκθεσης προόδου με σκοπό τη χρήση σε δικαστική διαμάχη με τον έτερο γονέα πως το αντιμετωπίζουμε γενικά; Σε αναζήτηση του ζητήματος έχω δει διφορούμενα πράγματα και έχω λάβει διάφορες απαντήσεις. Στα καθηκοντολόγια των ...
Εμφανίσεις: 38
0 |
0
Κύριοι/ες καλημέρα σας. Να ξεκινήσω με το γεγονός πως εγώ συνήθως απεργώ, ειδικά όταν αφορά ευαίσθητα θέματα, ωστόσο θέλω να υπάρχει δίκαια αντιμετώπιση προς όλους/ες ανεξαρτήτως διαφωνιών σε στάσεις. Θέτω λοιπόν τα ερωτήματά μου: α) Σε περίπτωση στάσεων εργασίας ΜΜΜ και ταξί, όπου οι συνάδελφοι/-ισσες δεν μπορούν να φτάσουν στην ώρα ...
Εμφανίσεις: 35
0 |
0
Καλημερα σας, θα ηθελα να ρωτησω νεοδοριστος εκπαιδευτικος συζυγος ενστολου , αν εχει δικαιωμα αποσπασης εκει που ειναι ο/η συζυγος , χωρις να εχει ολοκληρωσει την οργανικη του.Ειδα οτι αποσπαται κατα προτεραιοτητα αλλα δεν αναφερει κατι μεσα για οργανικη το αρθρο. Ευχαριστω εκ των προτέρων ...
Εμφανίσεις: 150
0 |
0
Καλησπέρα σας, γνωρίζετε αν υπάρχει διάταξη που επιτρέπει την κατάσχεση / κράτηση κινητών στα σχολεία; Οι εγκύκλιοι που υπάρχουν για αυτό το θέμα (αρ. πρωτ.132328/Γ2/07-12-2006, 100553/Γ2/04-09-2012 και Φ.25/103373/Δ1/22-06-2018) τιμωρούν το κινητό με αποβολή ή άλλες ποινές βάσει του ΠΔ 104/79 και την απόφασης 79942/ΓΔ4/2019 αλλά όχι με κράτηση / κατάσχεση. ...
Εμφανίσεις: 270
0 |
0