Forums
- Θεματικές ενότητες
- Αθλητισμός
- Αρχαιότητες Μουσεία
- Αυτοδιοίκηση Δήμοι -Περιφέρειες
- Γεωργία - Κτηνοτροφία
- Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
- Δημόσια - Ιδιωτικά Έργα
- Δίκαιο
- Εκκλησία - Θρησκεία
- Ενέργεια
- Ένστολοι
- Εργασιακά - Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά
- Μηχανικοί -Αρχιτέκτονες - Αυθαίρετα
- Ναυτιλία - Αλιεία - Αιγιαλός
- Παιδεία - Εκπαίδευση
- Περιβάλλον
- Πολιτική Προστασία
- Προμήθειες Δημοσίου - Συμβάσεις
- Πρόσφυγες -Μετανάστες - Αλλοδαποί
- Προσωπικά Δεδομένα
- Συγκοινωνίες - Μεταφορές
- Τουρισμός - Ξενοδοχεία
- Υγεία
- Φορολογικά - Φοροτεχνικά
- Χωρίς ταξινόμηση - Γενικά
Αυτοδιοίκηση Δήμοι -Περιφέρειες
Οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις
Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Καλημέρα Θα ήθελα παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσετε στην εξής ερώτηση σχετικά με ένα οικόπεδο (εντός Αντικειμενικού Συστήματος Αξιών) το οποίο ρυμοτομείται και θα απαλλοτριωθεί κατά 100% από ΟΤΑ : Ο υπολογισμός της αντικειμενικής αξίας του οικοπέδου (και άρα της αποζημίωσης) υπολογίζεται με χρήση του Μειωτικού συντελεστή 0,80 (στο ...
Εμφανίσεις: 141
Απαντήσεις: 0
0
|
0
Με την ημιμάθεια που με διακρίνει παρακαλώ για τα φώτα σας: Οι ΟΤΑ Α’ βαθμού επιτρέπεται να επιβάλλουν τέλη σε βάρος εκείνων που χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους (π.χ. δρόμοι, πλατείες) δυνάμει του αρ. 13 του Β.Δ. 24.9.1958 (ΦΕΚ Α’ 171/20.10.1958). Εντούτοις, από που προκύπτει η ιδιοκτησία των κοινόχρηστων χώρων; Το άρθρο ...
Εμφανίσεις: 986
Απαντήσεις: 1
0
|
0
Καλησπέρα ,είμαι μέλος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου και θα ήθελα να μάθω αν οι αποφάσεις της αναρτώνται στη Διαυγεια . ...
Εμφανίσεις: 336
0
|
0
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ακίνητο ( οικόπεδο ) ρυμοτομείτε κατά 100% από ΟΤΑ α. έχει συνεισφορά σε γη η χρήμα ? β. αποζημιώνετε για όλα τα τετραγωνικά η υπάρχει κάποιου είδους μείωση ? ευχαριστώ ...
Εμφανίσεις: 446
0
|
0
Είμαι αιρετός σε Δημοτικό Συμβούλιο και θέλω να μάθω εάν μπορεί ο Δήμος να δημιουργήσει χώρο για την καύση τών νεκρών .Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
Εμφανίσεις: 1,717
1
|
0