Forums
- Θεματικές ενότητες
- Αθλητισμός
- Αρχαιότητες Μουσεία
- Αυτοδιοίκηση Δήμοι -Περιφέρειες
- Γεωργία - Κτηνοτροφία
- Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
- Δημόσια - Ιδιωτικά Έργα
- Δίκαιο
- Εκκλησία - Θρησκεία
- Ενέργεια
- Ένστολοι
- Εργασιακά - Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά
- Μηχανικοί -Αρχιτέκτονες - Αυθαίρετα
- Ναυτιλία - Αλιεία - Αιγιαλός
- Παιδεία - Εκπαίδευση
- Περιβάλλον
- Πολιτική Προστασία
- Προμήθειες Δημοσίου - Συμβάσεις
- Πρόσφυγες -Μετανάστες - Αλλοδαποί
- Προσωπικά Δεδομένα
- Συγκοινωνίες - Μεταφορές
- Τουρισμός - Ξενοδοχεία
- Υγεία
- Φορολογικά - Φοροτεχνικά
- Χωρίς ταξινόμηση - Γενικά
Φορολογικά - Φοροτεχνικά
Οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις
Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Στο αρθρο 31 της Π.8271/4897/1987 ΑΥΟ αναγραφεται οτι ακολουθειται η διαδικασια της Τ.3300/1984. Γνωριζω οτι η Τ.3300 εχει καταργηθει. Γνωριζετε αν το εν λογω (αρθρο 31) εχει τροποποιηθει ή εν μερει καταργηθει μετα και την καταργηση της Τ.3300 ? Σας ευχαριστω. ...
Εμφανίσεις: 26
Απαντήσεις: 0
0
|
0
Μπορώ να κάνω δωρεάν παραχώρηση στον πατέρα μου κατοικία την οποία εκμισθώνω από κάποιον άλλον? ...
Εμφανίσεις: 85
Απαντήσεις: 1
0
|
0
Καλημέρα σας. Ο πατέρας μου είναι 86 ετών και απο 01/01/2022 εκμίσθωσε το σπίτι του σε κάποιον και εισπράτει ενοίκιο. Εγώ μίσθωσα μία άλλη κατοικία ( το μισθωτήριο είναι στο όνομα μου ) και έκει μένει ο πατέρας μου. Τί με συμφέρει να κάνω στην υποβολή της φορολογικής δήλωσης , να ...
Εμφανίσεις: 184
0
|
0
ΝΕΠΑ η οποία κατέχει σκάφος αναψυχής 15 μέτρων συνάπτει ναυλοσύμφωνα με πρακτορεία ταξιδίων για πλήρη μίσθωση του σκάφους με σκοπό την αναψυχή ιδιωτών εκδίδοντας ΤΠΥ. Επίσης συνάπτει ναυλοσύμφωνα και με ιδιώτες για τον ίδιο σκοπό εκδίδοντας ΑΠΥ. Με τι συντελεστή ΦΠΑ έπρεπε να εκδοθούν τα παραπάνω παραστατικά την περίοδο ...
Εμφανίσεις: 58
Απαντήσεις: 0
0
|
0
Καλημέρα σε όλους! μπορεί να μου πεί κάποιος εάν μια εταιρεία που είναι αφανής φορολογείται και εάν στις συναλλαγές που κάνει προβάλλεται ως συναλλασσόμενη ? ευχαριστώ για το χρόνο σας ...
Εμφανίσεις: 107
0
|
0