Forums
- Θεματικές ενότητες
- Αθλητισμός
- Αρχαιότητες Μουσεία
- Αυτοδιοίκηση Δήμοι -Περιφέρειες
- Γεωργία - Κτηνοτροφία
- Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
- Δημόσια - Ιδιωτικά Έργα
- Δίκαιο
- Εκκλησία - Θρησκεία
- Ενέργεια
- Ένστολοι
- Εργασιακά - Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά
- Μηχανικοί -Αρχιτέκτονες - Αυθαίρετα
- Ναυτιλία - Αλιεία - Αιγιαλός
- Παιδεία - Εκπαίδευση
- Περιβάλλον
- Πολιτική Προστασία
- Προμήθειες Δημοσίου - Συμβάσεις
- Πρόσφυγες -Μετανάστες - Αλλοδαποί
- Προσωπικά Δεδομένα
- Συγκοινωνίες - Μεταφορές
- Τουρισμός - Ξενοδοχεία
- Υγεία
- Φορολογικά - Φοροτεχνικά
- Χωρίς ταξινόμηση - Γενικά
Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
Οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις
Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν στην προσεχή θητεία των δημοτικών αρχών 01/01/2024-31/12/2028 κάποιος διαθέτει σύμβαση ως ειδικός σύμβουλος στο Δήμο, και δεδομένου πλέον ότι η θητεία είναι πενταετής, εκείνος σε περίπτωση που αργότερα διεκδικήσει θέση ως μόνιμου προσωπικού ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, με μεταπτυχιακό και ένα τέκνο σε τι μισθολογικό κλιμάκιο ...
Εμφανίσεις: 26
Απαντήσεις: 0
0
|
0
Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κανείς αν κάποιος που κατέχει την θέση προσωρινά Προϊσταμένου με απόφαση Διοίκησης του Οργανισμού για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας αν μοριοδοτείται? Αν ναι με ποιον νόμο και πόσα μόρια παίρνει σε περίπτωση ψηφίσματος οργανογράμματος στον Οργανισμό? Η βοήθεια σας πολύτιμη. Σας ευχαριστώ ...
Εμφανίσεις: 49
Απαντήσεις: 1
0
|
0
Είμαι μόνιμος εκπαιδευτικός και εργάζομαι στην Π.Ε . Η σύζυγός μου είναι αναπληρώτρια αλλά τώρα αυτή τη στιγμή είναι άνεργη. Έχει άδεια λοχίας. Εγώ ο μπαμπάς μπορώ να πάρω την 9μηνη τώρα ενώ η σύζυγός μου θα είναι σε άδεια λοχίας; ...
Εμφανίσεις: 107
0
|
0
Καλημέρα , είμαι εργαζόμενη σε δημόσιο νοσοκομείο σαν βοηθός θαλάμου. Πήρα πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και έκανα αίτηση για μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία με προϋπηρεσία στο δημόσιο 22 χρόνια. Η αίτησή μου δεν έχει απαντηθεί εδώ και δύο χρόνια. Τί μπορώ να κάνω; Παράλληλα έκανα αίτηση στην κινητικότητα για αλλαγή φορέα ...
Εμφανίσεις: 301
Απαντήσεις: 2
0
|
0
Παρακαλώ πολύ θα ήθελα να διευκρινιστεί τι ισχύει σχετικά με τις υπηρεσιακές μεταβολές και την απαγόρευση αυτών λόγω των δημοτικών εκλογών της 8ης/10/23. Το ερώτημα αφορά μετάταξη από ΔΕ σε ΠΕ, λόγω κτήσης πτυχίου ΑΕΙ με εκτιμώμενη ημερομηνία 15/7-1/8/23. Υπάρχει τρόπος να προχωρήσει η μετάταξη πριν τις εκλογές; Αν δεν προλάβω, ...
Εμφανίσεις: 344
0
|
0