Forums
- Θεματικές ενότητες
- Αθλητισμός
- Αρχαιότητες Μουσεία
- Αυτοδιοίκηση Δήμοι -Περιφέρειες
- Γεωργία - Κτηνοτροφία
- Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
- Δημόσια - Ιδιωτικά Έργα
- Δίκαιο
- Εκκλησία - Θρησκεία
- Ενέργεια
- Ένστολοι
- Εργασιακά - Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά
- Μηχανικοί -Αρχιτέκτονες - Αυθαίρετα
- Ναυτιλία - Αλιεία - Αιγιαλός
- Παιδεία - Εκπαίδευση
- Περιβάλλον
- Πολιτική Προστασία
- Προμήθειες Δημοσίου - Συμβάσεις
- Πρόσφυγες -Μετανάστες - Αλλοδαποί
- Προσωπικά Δεδομένα
- Συγκοινωνίες - Μεταφορές
- Τουρισμός - Ξενοδοχεία
- Υγεία
- Φορολογικά - Φοροτεχνικά
- Χωρίς ταξινόμηση - Γενικά
Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
Οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις
Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Καλημέρα , είμαι εργαζόμενη σε δημόσιο νοσοκομείο σαν βοηθός θαλάμου. Πήρα πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και έκανα αίτηση για μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία με προϋπηρεσία στο δημόσιο 22 χρόνια. Η αίτησή μου δεν έχει απαντηθεί εδώ και δύο χρόνια. Τί μπορώ να κάνω; Παράλληλα έκανα αίτηση στην κινητικότητα για αλλαγή φορέα ...
Εμφανίσεις: 71
Απαντήσεις: 0
0
|
0
Παρακαλώ πολύ θα ήθελα να διευκρινιστεί τι ισχύει σχετικά με τις υπηρεσιακές μεταβολές και την απαγόρευση αυτών λόγω των δημοτικών εκλογών της 8ης/10/23. Το ερώτημα αφορά μετάταξη από ΔΕ σε ΠΕ, λόγω κτήσης πτυχίου ΑΕΙ με εκτιμώμενη ημερομηνία 15/7-1/8/23. Υπάρχει τρόπος να προχωρήσει η μετάταξη πριν τις εκλογές; Αν δεν προλάβω, ...
Εμφανίσεις: 111
Απαντήσεις: 1
0
|
0
Είμαι με σύμβαση ορισμένου χρόνου ΙΔΟΧ μπορώ να μεταφέρω υπόλοιπο κανονικής άδειας από την προηγούμενη σύμβαση; Η νέα σύμβαση που υπέγραψα ξεκινάει με τη λήξη της προηγούμενης ...
Εμφανίσεις: 207
0
|
0
χρηση γης απο την περιφερεια μηπως ξερει κανεις την νομοθεσια που περιγράφει ακριβως τις χρησεις γης που επιτρεπονται (π.χ. αναπτυξιακοι σκοποι ,ενεργεια,δενδροκαλλιεργεια κτλ) για παραχωρηση απο την περιφερεια ,τα ακίνητα των οποίων η διαχείριση ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ?(ν4061/2012) ...
Εμφανίσεις: 190
0
|
0
Είμαι Δημόσιος Υπάλληλος. Μου ήρθε κλήση Υπόπτου για παράβαση του άρθρου 259 του π.κ για παράβαση καθήκοντος . Το αδίκημα τελέστηκε 10.8.2013 . Το ερώτημα είναι σε πόσα χρόνια υπάρχει παραγραφή του αδικήματος για παράβαση καθήκοντος ? Να δώσω και κάποιες πρόσθετες πληροφορίες : - δεν ασκήθηκε σε βάρος μου καμία ...
Εμφανίσεις: 1,460
Απαντήσεις: 3
0
|
0