myKodiko

Forums

Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι

Οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις

Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Για θέση στο δημόσιο και συγκεκριμένα ως Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας απαιτείται Πιστοποιητικό Υγείας Γ' κατηγορίας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις όπως λέει. Έψαξα παντού να βρώ τι περιλαμβάνει ως εξετάσεις και κατάσταση της υγείας και δεν βρήκα κάτι. Κάποια βοήθεια; ...
Εμφανίσεις: 96
Απαντήσεις: 0
0 | 0
Με το Π.Δ.69/2016 μπορείς να αναγνωρίσεις την προϋπηρεσία ιδιωτικού τομέα στο δημόσιο μετά από μετάταξη. ...
Εμφανίσεις: 173
1 | 0
Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται για την μετάταξη υπαλλήλου ΙΔΑΧ (μετά την απόκτηση πτυχίου ΑΕΙ το οποίο κατέθεσε), από Κλάδο ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων σε Κλάδο ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού ; Στην υπηρεσία ΝΠΔΔ καταλαμβάνει θέση ΙΔΑΧ που είχε συσταθεί στον Οργανισμό. Ακολουθώ την ιδία διαδικασία όπως και στους Μόνιμους υπαλλήλους; ...
Εμφανίσεις: 427
0 | 0
Γειά σας Εργάζομαι με σύμβαση σε ΝΠΙΔ του δημοσίου εδώ και 4 χρόνια χωρίς διακοπή ως ΔΕ. Σε λίγους μήνες παίρνω το πτυχίο μου. Μπορώ να κάνω μετάταξή ως ΠΕ δεδομένου ότι η σύμβαση μου θα διαρκέσει αλλά 2 χρόνια? ...
Εμφανίσεις: 370
0 | 0
Έχω οριστεί σαν τακτικό μέλος σε επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής Έργων Δημοσίου Τομέα με βάση το εδάφιο μβ της παρ 1 του αρθρ. 1 του ν.3213/2003 είμαι υπόχρεος σε υποβολή Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης. Η Ημερομηνία απόκτησης της ιδιότητας θεωρείται η ημερομηνία της απόφασης συγκρότησης της επιτροπής ή η ημερομηνία της πρώτης ...
Εμφανίσεις: 363
Απαντήσεις: 1
0 | 0

Θεοδωρίδης Δημήτρης 27/03/2024 08:36 Μεταφορά