Forums
- Θεματικές ενότητες
- Αθλητισμός
- Αρχαιότητες Μουσεία
- Αυτοδιοίκηση Δήμοι -Περιφέρειες
- Γεωργία - Κτηνοτροφία
- Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
- Δημόσια - Ιδιωτικά Έργα
- Δίκαιο
- Εκκλησία - Θρησκεία
- Ενέργεια
- Ένστολοι
- Εργασιακά - Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά
- Μηχανικοί -Αρχιτέκτονες - Αυθαίρετα
- Ναυτιλία - Αλιεία - Αιγιαλός
- Παιδεία - Εκπαίδευση
- Περιβάλλον
- Πολιτική Προστασία
- Προμήθειες Δημοσίου - Συμβάσεις
- Πρόσφυγες -Μετανάστες - Αλλοδαποί
- Προσωπικά Δεδομένα
- Συγκοινωνίες - Μεταφορές
- Τουρισμός - Ξενοδοχεία
- Υγεία
- Φορολογικά - Φοροτεχνικά
- Χωρίς ταξινόμηση - Γενικά
Εργασιακά - Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά
Οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις
Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Καλημέρα σας. Ερώτηση από υπάλληλο Δήμου με πενθήμερη εργασία. Πόσες ώρες πρέπει να εργαστεί υπάλληλος το Σάββατο για να δικαιούται ένα ρεπό? ...
Εμφανίσεις: 6
Απαντήσεις: 0
0
|
0
Παρακαλώ ενημερώστε με αν είναι ακατάσχετο ή όχι το παραπληγικό εξωϊδυματικό επίδομα και βάσει ποίου νόμου. Χορηγείται από ΕΦΚΑ (τ. ΟΑΕΕ) μετά από γνωμάτευση ΚΕΠΑ και το ποσοστό αναπηρίας ανέρχεται σε 80%. Ευχαριστώ ...
Εμφανίσεις: 396
0
|
0
Τελη του 2019 εφυγε απο τη ζωη ο πατερας μου (Συνταξιουχος ΟΓΑ), ολες τις διαδικασιες τις ετρεξαν το ΚΕΠ και η λογιστρια μου. Η μητερα μου (Επισης συνταξιουχος ΟΓΑ) λαμβανε τη συνταξη της κανονικα ΣΥΝ τη συνταξη χηρειας του πατερα μου. Ξαφνικα πριν δυο ημερες μας ηρθε ενα χαρτι απο τον ...
Εμφανίσεις: 2,070
0
|
0
Καλημέρα θα προσπαθήσω ν κάνω μόνη μου την συνταξη γήρατος για την πεθερά μου καθώς είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. είναι γεννημένη τον 5/1957 μέχρι τώρα δουλεύει σεζον σε ξενοδοχείο τα τελευταία 5 χρόνια και απο το 1998 είχε ΟΓΑ μέχρι και το 2017. υπάρχουν οφειλές πάνω απο 10000. τώρα θα ...
Εμφανίσεις: 314
0
|
0
Στις 26/9/2024 ο πατέρας μου έλαβε την σύνταξη του απο τον εφκα και στις 14/10/2024 απεβίωσε θα ήθελα να ρωτήσω αν η σύνταξη του πρέπει να επιστραφεί στον ΕΦΚΑ ...
Εμφανίσεις: 8,090
Απαντήσεις: 2
0
|
0