Forums
- Θεματικές ενότητες
- Αθλητισμός
- Αρχαιότητες Μουσεία
- Αυτοδιοίκηση Δήμοι -Περιφέρειες
- Γεωργία - Κτηνοτροφία
- Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
- Δημόσια - Ιδιωτικά Έργα
- Δίκαιο
- Εκκλησία - Θρησκεία
- Ενέργεια
- Ένστολοι
- Εργασιακά - Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά
- Μηχανικοί -Αρχιτέκτονες - Αυθαίρετα
- Ναυτιλία - Αλιεία - Αιγιαλός
- Παιδεία - Εκπαίδευση
- Περιβάλλον
- Πολιτική Προστασία
- Προμήθειες Δημοσίου - Συμβάσεις
- Πρόσφυγες -Μετανάστες - Αλλοδαποί
- Προσωπικά Δεδομένα
- Συγκοινωνίες - Μεταφορές
- Τουρισμός - Ξενοδοχεία
- Υγεία
- Φορολογικά - Φοροτεχνικά
- Χωρίς ταξινόμηση - Γενικά
Οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις
Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Εχω ενηλικο(19) εξαρτωμενο τεκνο σπουδαστή σε ιεκ.αρχικα απο λαθος δηλωθηκε ως φιλοξενουμενος. Υπεβαλα τροποποίητικη και τον δήλωσα στα εξαρτωμενα τεκνα κανονικα με αφμ κλπ. Μπαινει στη δήλωση του τωρα ο ιδιος και αφου τσεκαρει τον κωδικο 079 δεν τον αφηνει να προχωρησει σε οριστική υποβολή βγαζοντας οτι δεν υπάγεται σ αυτη ...
Εμφανίσεις: 54
Απαντήσεις: 2
0
|
0
Καλημέρα σας, είμαι δημόσιος υπάλληλος ΙΔΑΧ ΔΕ κατηγορίας, όπου η οργανική μου θέση είναι σε Δήμο και είμαι αποσπασμένη με ειδικές διατάξεις σε μια άλλη υπηρεσία αλλά συνεχίζω να μισθοδοτούμαι από τον Δήμο. Πρόσφατα απέκτησα το πτυχίο μου και όπως είναι η διαδικασία έκανα αίτηση για μετάταξη σε κλάδο ανώτερης κατηγορίας ...
Εμφανίσεις: 146
Απαντήσεις: 1
0
|
0
Ισχύει η παρακάτω διάταξη Αρθρο 12 Ν. 4018/11 (ΦΕΚ 215/30.09.2011 τεύχος Α') Υπάρχουν προϋποθέσεις; ...
Εμφανίσεις: 81
Απαντήσεις: 0
0
|
0
Aναφορικά με την ορθή εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 118 του ν. 4412/2016, όπως αυτό ισχύει, και σε συνέχεια της πρόσφατης εγκυκλίου του Υπουργείου Ανάπτυξης με αρ. πρωτ. 99864/15.12.2025 (ΑΔΑ: 6Ξ2346ΝΛΣΞ-446), με θέμα: «Εγκύκλιος προς τις αναθέτουσες αρχές σχετικά με τη διενέργεια της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης συμβάσεων προμηθειών και υπηρεσιών ...
Εμφανίσεις: 209
Απαντήσεις: 0
0
|
0
Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω εάν με τη νέα φορολογική κλίμακα καταργείται η έκπτωση φόρου που ήδη υπάρχει για τα εξαρτώμενα τέκνα πχ για 5 παιδιά 1780 ευρώ κλπ. ή εξακολουθει να υφίσταται πλέον των υφιστάμενων αλλαγών στην φορολογική κλίμακα . Ευχαριστω ...
Εμφανίσεις: 314
Απαντήσεις: 1
0
|
0