myKodiko

Forums

Δήλωση εισοδήματος με επιφύλαξη κατά λάθος

Metas Petros

Δημοσιεύτηκε στις: 08/04/2025 18:06

Έχω υποβάλλει δήλωση εισοδήματος με επιφύλαξη στο φορ. έτος 2024 μετά από λάθος και ενώ θα έπρεπε να είναι οριστική,  με απάντησή της η ΑΑΔΕ λέει ότι θα πρέπει να στείλω με αίτημα υπεύθυνη δήλωση για την εκ παραδρομής υποβολή με επιφύλαξη. Έχω φτιάξει ένα pdf αλλά δεν ξέρω τον τύπο του αιτήματος, απ΄τα διαθέσιμα στη λίστα.

Ευχαριστώ

Θεοδωρίδης Δημήτρης

Δημοσιεύτηκε στις: 09/04/2025 08:54

myaade -> Τα αιτήματά μου

Θεματική Ενότητα -> Εισόδημα

Διαδικασία -> Δηλώσεις εισοδήματος φυσικών προσώπων με επιφύλαξη - προσκόμιση δικαιολογητικών

Υπηρεσία Υποβολής Αιτήματος (λογικά έχει προεπιλεγμένη τη ΔΟΥ που ανήκετε)

Μετά επιλέγετε ένα από τα τμήματα (όποιο και να επιλέξετε δεν υπάρχει πρόβλημα)

Βασικά και λάθος να κάνετε πρώτα το Αίτημα ελέγχεται από προϊστάμενο τμήματος και μετά αυτός το αναθέτει σε υπάλληλο δεν χάνεται.

Απλά η Υπεύθυνη δήλωση να είναι από το gov.gr για να μην απαιτήσουν να την ξαναστείλετε

Metas Petros

Δημοσιεύτηκε στις: 09/04/2025 14:08

Ευχαριστώ, gov.gr, μάλλον εννοείτε το gsis.gr στην επιλογή "προσκόμιση δικαιολογητικών" , κάτω απ΄τα πεδία Ε1, Ε2 κτλ;

Θεοδωρίδης Δημήτρης

Δημοσιεύτηκε στις: 09/04/2025 14:51

Ο χρήστης Petros Metas στις 2025-04-09 14:08:26.0 έγραψε:

Ευχαριστώ, gov.gr, μάλλον εννοείτε το gsis.gr στην επιλογή "προσκόμιση δικαιολογητικών" , κάτω απ΄τα πεδία Ε1, Ε2 κτλ;

Για το gov.gr αναφέρομαι στην δημιουργία Υπεύθυνης Δήλωσης την οποία θα επισυνάψετε στο Αίτημα που θα κάνετε

Metas Petros

Δημοσιεύτηκε στις: 11/04/2025 13:46

Ο χρήστης Δημήτρης Θεοδωρίδης στις 2025-04-09 14:51:54.0 έγραψε:

Για το gov.gr αναφέρομαι στην δημιουργία Υπεύθυνης Δήλωσης την οποία θα επισυνάψετε στο Αίτημα που θα κάνετε

οκ ευχαριστώ