myKodiko

Forums

Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι

Οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις

Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Καλημέρα σας, είμαι δημόσιος υπάλληλος ΙΔΑΧ ΔΕ κατηγορίας, όπου η οργανική μου θέση είναι σε Δήμο και είμαι αποσπασμένη με ειδικές διατάξεις σε μια άλλη υπηρεσία αλλά συνεχίζω να μισθοδοτούμαι από τον Δήμο. Πρόσφατα απέκτησα το πτυχίο μου και όπως είναι η διαδικασία έκανα αίτηση για μετάταξη σε κλάδο ανώτερης κατηγορίας ...
Εμφανίσεις: 91
Απαντήσεις: 0
0 | 0

Tsouni Kelly 16/09/2025 10:11
Δόκιμος Υπάλληλος στο δημόσιο έχει δικαίωμα υποβολής αιτήματος αναγνώρισης προϋπηρεσίας προκειμένου να καταταχθεί σε ανώτερο ΜΚ λόγω προϋπηρεσίας στο Δημόσιο ? Υπάλληλος στον ΕΦΚΑ μου είπε ότι όταν ο ίδιος ήταν δόκιμος δεν του είχαν δεχθεί αντίστοιχο αίτημα πριν κλείσει τα 2 πρώτα χρόνια. Μου φαίνεται παράλογο καθώς γνωρίζω από προσωπική ...
Εμφανίσεις: 4,632
Απαντήσεις: 2
0 | 0

Πουλοπούλου Ευανθία 17/09/2025 08:04 Μεταφορά
καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω την περίπτωση αμοιβαίας μετάταξης (με έγκριση) υπαλλήλου μας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού (Περιφέρεια) με υπάλληλο ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών KEΠ (Δήμο). Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και βρίσκεται στο τελικό στάδιο προς δημοσίευση ΦΕΚ. Το ερώτημα είναι, η υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού μετατάσσεται σε κενή οργανική θέση ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων ...
Εμφανίσεις: 747
0 | 0
Ισχύει η παράγραφος 8.α του άρθρου 45 του Ν. 4674/2020 ? ...
Εμφανίσεις: 392
0 | 0
Μέχρι πόσα χρόνια πίσω έχει δικαίωμα ο Δήμος να διεκδικήσει την είσπραξη οφειλόμενων δημοτικών τελών ή ΤΑΠ; και πιος ειναι ο νόμος ; ...
Εμφανίσεις: 1,117
Απαντήσεις: 2
0 | 0

ΣΚΙΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 12/05/2025 19:14 Μεταφορά