Forums
- Θεματικές ενότητες
- Αθλητισμός
- Αρχαιότητες Μουσεία
- Αυτοδιοίκηση Δήμοι -Περιφέρειες
- Γεωργία - Κτηνοτροφία
- Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
- Δημόσια - Ιδιωτικά Έργα
- Δίκαιο
- Εκκλησία - Θρησκεία
- Ενέργεια
- Ένστολοι
- Εργασιακά - Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά
- Μηχανικοί -Αρχιτέκτονες - Αυθαίρετα
- Ναυτιλία - Αλιεία - Αιγιαλός
- Παιδεία - Εκπαίδευση
- Περιβάλλον
- Πολιτική Προστασία
- Προμήθειες Δημοσίου - Συμβάσεις
- Πρόσφυγες -Μετανάστες - Αλλοδαποί
- Προσωπικά Δεδομένα
- Συγκοινωνίες - Μεταφορές
- Τουρισμός - Ξενοδοχεία
- Υγεία
- Φορολογικά - Φοροτεχνικά
- Χωρίς ταξινόμηση - Γενικά
Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
Οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις
Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Είμαι με σύμβαση ορισμένου χρόνου ΙΔΟΧ μπορώ να μεταφέρω υπόλοιπο κανονικής άδειας από την προηγούμενη σύμβαση; Η νέα σύμβαση που υπέγραψα ξεκινάει με τη λήξη της προηγούμενης ...
Εμφανίσεις: 95
Απαντήσεις: 1
0
|
0
χρηση γης απο την περιφερεια μηπως ξερει κανεις την νομοθεσια που περιγράφει ακριβως τις χρησεις γης που επιτρεπονται (π.χ. αναπτυξιακοι σκοποι ,ενεργεια,δενδροκαλλιεργεια κτλ) για παραχωρηση απο την περιφερεια ,τα ακίνητα των οποίων η διαχείριση ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ?(ν4061/2012) ...
Εμφανίσεις: 128
0
|
0
Είμαι Δημόσιος Υπάλληλος. Μου ήρθε κλήση Υπόπτου για παράβαση του άρθρου 259 του π.κ για παράβαση καθήκοντος . Το αδίκημα τελέστηκε 10.8.2013 . Το ερώτημα είναι σε πόσα χρόνια υπάρχει παραγραφή του αδικήματος για παράβαση καθήκοντος ? Να δώσω και κάποιες πρόσθετες πληροφορίες : - δεν ασκήθηκε σε βάρος μου καμία ...
Εμφανίσεις: 1,371
Απαντήσεις: 3
0
|
0
Λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας βρισκόμουν σε αναρρωτική άδεια το τελευταίο διάστημα, η οποία δεν μπορεί να παραταθεί άλλο. Μου ανέφεραν την προοπτική της διαθεσιμότητας. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει στο θέμα, καθώς δεν γνωρίζω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ...
Εμφανίσεις: 1,349
Απαντήσεις: 2
0
|
0
Καλημέρα στο Forum! Θα ήθελα μία διευκρίνιση για την προθεσμία που πρέπει η διοίκηση να ενημερώσει τον διοικούμενο για τον τόπο ακρόασής του για ενέργεια που τον θίγει. ...
Εμφανίσεις: 1,326
0
|
0