Forums
- Θεματικές ενότητες
- Αθλητισμός
- Αρχαιότητες Μουσεία
- Αυτοδιοίκηση Δήμοι -Περιφέρειες
- Γεωργία - Κτηνοτροφία
- Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
- Δημόσια - Ιδιωτικά Έργα
- Δίκαιο
- Εκκλησία - Θρησκεία
- Ενέργεια
- Ένστολοι
- Εργασιακά - Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά
- Μηχανικοί -Αρχιτέκτονες - Αυθαίρετα
- Ναυτιλία - Αλιεία - Αιγιαλός
- Παιδεία - Εκπαίδευση
- Περιβάλλον
- Πολιτική Προστασία
- Προμήθειες Δημοσίου - Συμβάσεις
- Πρόσφυγες -Μετανάστες - Αλλοδαποί
- Προσωπικά Δεδομένα
- Συγκοινωνίες - Μεταφορές
- Τουρισμός - Ξενοδοχεία
- Υγεία
- Φορολογικά - Φοροτεχνικά
- Χωρίς ταξινόμηση - Γενικά
Μηχανικοί -Αρχιτέκτονες - Αυθαίρετα
Οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις
Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΦΙΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΙΣΥΕΙ ΟΤΙ Η ΣΟΦΙΤΑ ΜΕ ΕΜΒΑΔΟΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 1/2 ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΩ ΥΨΟΣ 2,20μ. ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ. ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ? ...
Εμφανίσεις: 36
Απαντήσεις: 0
0
|
0
Καλησπέρα, η ερωτηση αφορά στην νομιμοποίηση αποθήκης <15τμ στο δώμα οικοοδομής και ύωους <2.5μ. Μπαίνει κατηγορία 3 με αλλαγή χρήσης αλλά τα τετραγωνικά της δεν γράφονται στους κύριους χώρους άρα δεν έχω υπέρβαση δόμησης ;; ...
Εμφανίσεις: 49
0
|
0
Χαίρετε. Έχω γεωτεμάχιο εν μέρει εντός παραδοσιακού οικισμού (~520 τμ άρτιο) και εν μέρει εκτός οικισμού (~2500 τμ μη άρτιο). Επειδή το γεωτεμάχιο είναι επικλινές (ανάντι του δρόμου), μπορώ να τοποθετήσω την οικοδομή μου στο εκτός οικισμού τμήμα (τηρούντων βέβαια τις αποστάσεις); Μπορείτε να μου πείτε την άποψή σας βάσει συγκεκριμένων ...
Εμφανίσεις: 193
Απαντήσεις: 4
0
|
0
Επιτρέπεται στις περιοχές εφαρμογής του ΠΔ 303/1987 η τοποθέτηση φωτοβολαϊκών, ΚΚΜ,αεραγωγών και λοιπών Η/Μ εγκ/σεων πάνω απο τα 11,00 m που είναι το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος? Σε πρώτη ανάγνωση απαγορεύεται , αφου το άρθρο 19 του ΝΟΚ δεν ισχύει στην εκτός σχεδίο δόμηση. Τότε στις βιομηχανικές μονάδες πού χωροθετούνται οι εγκ/σεις ...
Εμφανίσεις: 262
0
|
0
Έχω εφεύρει μια μέθοδο αντισεισμικής δόμησης Έχω κάνει δημοσιεύσεις εφαρμοσμένης έρευνας σε αρμόδια διεθνή περιοδικά με κριτές. Κανένας σε αυτό το κράτος δεν ενδιαφέρετε για μια έρευνα που μπορεί να σώσει ανθρώπους και περιουσίες από σεισμούς ανεμοστρόβιλους και άλλες φυσικές καταστροφές. Τι μπορώ να κάνω για να με ακούσει το ...
Εμφανίσεις: 517
Απαντήσεις: 4
0
|
0