Forums
- Θεματικές ενότητες
- Αθλητισμός
- Αρχαιότητες Μουσεία
- Αυτοδιοίκηση Δήμοι -Περιφέρειες
- Γεωργία - Κτηνοτροφία
- Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
- Δημόσια - Ιδιωτικά Έργα
- Δίκαιο
- Εκκλησία - Θρησκεία
- Ενέργεια
- Ένστολοι
- Εργασιακά - Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά
- Μηχανικοί -Αρχιτέκτονες - Αυθαίρετα
- Ναυτιλία - Αλιεία - Αιγιαλός
- Παιδεία - Εκπαίδευση
- Περιβάλλον
- Πολιτική Προστασία
- Προμήθειες Δημοσίου - Συμβάσεις
- Πρόσφυγες -Μετανάστες - Αλλοδαποί
- Προσωπικά Δεδομένα
- Συγκοινωνίες - Μεταφορές
- Τουρισμός - Ξενοδοχεία
- Υγεία
- Φορολογικά - Φοροτεχνικά
- Χωρίς ταξινόμηση - Γενικά
Παιδεία - Εκπαίδευση
Οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις
Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που μια οικογένεια κωλύεται να εγγράψει το παιδί της στο προνήπιο εντός της προκαθορισμένης χρονικής περιόδου (20/03/23), τι μπορεί να συμβεί αν το γράψει σε επόμενο χρόνο και πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς; Τι μπορεί να συμβεί αν το παιδί δεν φοιτήσει στο ...
Εμφανίσεις: 74
Απαντήσεις: 1
0
|
0
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι ισχύει για παιδιά που έχουν διπλή υπηκοότητα και κατά την χρονιά που υπάγονται στο προνήπιο (4-5) βρίσκονται στο εξωτερικό στην χώρα της 2ης υπηκοότητας. Χρειάζεται κάποια βεβαίωση φοίτησης σε σχολείο εκεί; Πώς εγγράφονται στο δημόσιο νηπιαγωγείο στην ηλικία πλέον των 5 χρόνων; Είναι κάποια διαδικασία ...
Εμφανίσεις: 42
0
|
0
Καλησπέρα, προτίθεμαι να ιδρύσω ιδιωτικό παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο σε κοινό κτίριο (συστεγαζόμενα). Δεν με αφορά το βρεφικό κομμάτι, παρά μόνο οι ηλικίες 2,5-6. Είμαι Νηπιαγωγός ΠΕ60. Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά που δεν μου είναι σαφείς από τα ΦΕΚ. 1. Μπορώ να ξεκινήσω καταθέτοντας άδεια και για τα δύο (παιδικός και ...
Εμφανίσεις: 78
0
|
0
Γεια σας Είμαι υπάλληλος σε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα δικαιούμαι να κάνω χρήση τηλεργασίας βάση του ν.4807/2021; ...
Εμφανίσεις: 74
Απαντήσεις: 0
0
|
0
Παρακαλώ ενημερώστε με για το καθηκοντολόγιο των εκπ/κών με όλες τις τροποποιήσεις του. Δημοσιεύτηκε ως: Υ.Α. ΦΕΚ1340 τ.Β' 16-10-02. Γιατί υπάρχει δυσκολία στην ανεύρεσή του; Γιατί οι νόμοι βρίσκονται εύκολα ενώ τα ΠΔ και οι ΥΑ όχι; Ευχαριστώ ...
Εμφανίσεις: 209
Απαντήσεις: 4
0
|
0