Forums
- Θεματικές ενότητες
- Αθλητισμός
- Αρχαιότητες Μουσεία
- Αυτοδιοίκηση Δήμοι -Περιφέρειες
- Γεωργία - Κτηνοτροφία
- Δημόσια Διοίκηση - Υπάλληλοι
- Δημόσια - Ιδιωτικά Έργα
- Δίκαιο
- Εκκλησία - Θρησκεία
- Ενέργεια
- Ένστολοι
- Εργασιακά - Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά
- Μηχανικοί -Αρχιτέκτονες - Αυθαίρετα
- Ναυτιλία - Αλιεία - Αιγιαλός
- Παιδεία - Εκπαίδευση
- Περιβάλλον
- Πολιτική Προστασία
- Προμήθειες Δημοσίου - Συμβάσεις
- Πρόσφυγες -Μετανάστες - Αλλοδαποί
- Προσωπικά Δεδομένα
- Συγκοινωνίες - Μεταφορές
- Τουρισμός - Ξενοδοχεία
- Υγεία
- Φορολογικά - Φοροτεχνικά
- Χωρίς ταξινόμηση - Γενικά
Οι πιο πρόσφατες ερωτήσεις
Ερωτών
Ερώτηση
Τελευταία Απάντηση
Καλησπέρα σας, πως υπολογίζεται η Δαπάνη Ανακαίνισης Κελύφους κτιρίου ή κτιριακής μονάδας (ΔΑΚ) και η Δαπάνη Ανακαίνισης Τεχνικών Συστημάτων κτιρίου ή κτιριακής μονάδας (ΔΑΤΣ) του άρθρου 3 της ΥΠΕΝ/ΔΕΠΕΑ/6949/72/2019; Έχω διαβάσει σε άλλο forum ότι υπολογίζεται από τον πίνακα αναλυτικού προϋπολογισμού του Ν 4495 του 2017 αλλά δεν βρίσκω τέτοιον πίνακα ...
Εμφανίσεις: 39
Απαντήσεις: 0
0
|
0
Για θέση στο δημόσιο και συγκεκριμένα ως Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας απαιτείται Πιστοποιητικό Υγείας Γ' κατηγορίας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις όπως λέει. Έψαξα παντού να βρώ τι περιλαμβάνει ως εξετάσεις και κατάσταση της υγείας και δεν βρήκα κάτι. Κάποια βοήθεια; ...
Εμφανίσεις: 96
0
|
0
Για θέση στο δημόσιο και συγκεκριμένα ως Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας απαιτείται Πιστοποιητικό Υγείας Γ' κατηγορίας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις όπως λέει. Έψαξα παντού να βρώ τι περιλαμβάνει ως εξετάσεις και κατάσταση της υγείας και δεν βρήκα κάτι. Κάποια βοήθεια; ...
Εμφανίσεις: 86
0
|
0
Παρακαλώ ενημερώστε με αν είναι ακατάσχετο ή όχι το παραπληγικό εξωϊδυματικό επίδομα και βάσει ποίου νόμου. Χορηγείται από ΕΦΚΑ (τ. ΟΑΕΕ) μετά από γνωμάτευση ΚΕΠΑ και το ποσοστό αναπηρίας ανέρχεται σε 80%. Ευχαριστώ ...
Εμφανίσεις: 152
0
|
0
Τελη του 2019 εφυγε απο τη ζωη ο πατερας μου (Συνταξιουχος ΟΓΑ), ολες τις διαδικασιες τις ετρεξαν το ΚΕΠ και η λογιστρια μου. Η μητερα μου (Επισης συνταξιουχος ΟΓΑ) λαμβανε τη συνταξη της κανονικα ΣΥΝ τη συνταξη χηρειας του πατερα μου. Ξαφνικα πριν δυο ημερες μας ηρθε ενα χαρτι απο τον ...
Εμφανίσεις: 818
0
|
0